Platform voor de metaalverwerkende industrie
Vooruitstrevende machinetechnologie staat garant voor productiviteit

Vooruitstrevende machinetechnologie staat garant voor productiviteit

Mens en machine die in perfecte harmonie met elkaar werken. Dat is het beeld van de fabrieken van de toekomst. TRUMPF heeft zijn huiswerk gedaan en toont hoe ver het al staat in dit streven met zijn TruBend series 7000. Ook op vlak van lasertechnologie zullen TRUMPF en V.A.C. MACHINES flink uitpakken. De TruLaser 3030/3040/3060 Fiber maken indruk met het hoge flexibiliteit en kosten-efficiëntie en productiviteit in zowel dunne als dikke plaat.

Hoe ergonomisch de mens aan de machine aan de slag kan, hoe hoger zijn productiviteit zal zijn. Dat was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de TruBend 7000 series. De perfecte harmonie tussen mens en machine maakt dat kleine en middelgrote stukken in een mum van tijd en onder de beste mogelijke werkomstandigheden geproduceerd worden. TRUMPF voegt daar nog een directe aandrijving en een automatisch hoekmeetsysteem aan toe, zodat een hoge output en kwaliteit verzekerd zijn. Om het verschil te maken in plooien is niet enkel de machine van tel, maar tevens de software. TecZone Bend is een programmeersoftware van TRUMPF die operatoren de vrijheid geeft om direct aan de machine te programmeren met een volledige controle over de programmeer-methode. De plooivolgorde wordt binnen de kortste keren gegenereerd. Het programma is makkelijk in gebruik en berekent zelf in real-time waar mogelijke botsingen zullen voorkomen.

EP_1587_TruLaser_3030_fiber_L81

Tijdens Machineering zal V.A.C. MACHINES met trots de nieuwe TruLaser 3030 Fiber aan het publiek voorstellen. Deze nieuwe reeks snijdt met gemak en met rendabiliteit door elke materiaaldikte.

 

Lasersnijden met ongeëvenaarde snelheid en kwaliteit

Ook op vlak van lasertechnologie hebben de ingenieurs van de blauwe brigade niet stilgezeten. Tijdens Machineering zal V.A.C. MACHINES met trots de nieuwe TruLaser 3030 Fiber aan het publiek voorstellen. Deze nieuwe reeks snijdt met gemak en met rendabiliteit door elke materiaaldikte. Met de toevoeging van de BrightLine technologie is bovendien de best mogelijke snijkwaliteit gegarandeerd die een eenvoudige uitsortering mogelijk maakt. Tal van andere functies staan in voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en prestaties. Zo is er ook Highspeed ECO. Dit proces laat gebruikers toe om het gasverbruik bij het snijden met stikstof met 60% te verlagen dankzij een uitgekiend nozzleontwerp. Tegelijkertijd kan men de productiviteit haast verdubbelen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details