Platform voor de metaalverwerkende industrie
Upcoming events industrialfairs: Save the dates!

Upcoming events industrialfairs: Save the dates!

Eindelijk is het weer mogelijk om live sectorgenoten te ontmoeten en de nieuwste technologieën te ontdekken.  En daar wordt hard naar uitgekeken! Noteer dan ook met stip de data van onze upcoming live events rond de 3 expertises van Industrialfairs: maken – digitaliseren – automatiseren & innoveren.

MAKEN

MACHINEERING, de 3 demodagen van het ‘nieuwe maken’ en laten maken.
8, 9 & 10 SEPTEMBER 2021 IN BRUSSELS EXPO

MACHINEERING bijt de spits af als eerste post-corona maakbeurs! U ontdekt er productietechnologie terug live en in demo voor het ontwerpen, engineeren, transformeren en assembleren van metaal, kunststoffen en composiet. U vindt er machines, tools, materialen en oplossingen om slim te maken, of te laten maken. Daarnaast staan inspirerende hands-on expert classes op het programma over geavanceerde productie- en engineeringstechnieken, smart maintenance, additive manufacturing en sectorgenoten die de transformatie van hun business model uit de doeken doen.

DIGITALISEREN  

ABISS, Summit / network event for digital, smart & connected industry
7 OKTOBER 2021 IN KORTRIJK XPO 

ABISS is dé Benelux  summit-, netwerk-, en beurscombo voor C-levels en afdelingshoofden (OT) die, ondersteund door IT, op zoek zijn naar slimme en veilige oplossingen voor de geconnecteerde en geïntegreerde fabriek van morgen. ABISS biedt een complementair aanbod van > 60 technologiepartners en 15 high-level Expert Classes binnen 3 relevante thema’s: Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. Verder zijn er ook tal van dedicated demo’s & use-cases te ontdekken, zowel fysiek op donderdag 7 oktober 2021 als online via ABISS Digital.

Registreren kan vanaf juli!
Meer info: www.abissummit.eu

AUTOMATISEREN & INNOVEREN

INDUMATION.BE, Benelux vakbeurs voor innovatief industrieel automatiseren
2, 3 & 4 FEBRUARI 2022 IN KORTRIJK XPO

INDUMATION.BE is de snelst groeiende technologieshow in de Benelux voor het automatiseren en innoveren van industriële bedrijven. Met +220 deelnemende bedrijven, Expert Classes, de Connectivator, de bruisende nocturne en het hoge demo-on-premise gehalte, is deze vakbeurs is een tweejaarlijkse must voor management, directie, OT & IT uit alle takken van industrie en productie op zoek naar de nieuwste oplossingen voor kleine tot complexe automatiseringsuitdagingen.  Zo draagt Indumation.be bij aan de exponentiële shift naar veilig, geconnecteerd, geoptimaliseerd en slim produceren.  

Blijf op de hoogte via onze newsletters
Meer info: www.indumation.be 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details