Platform voor de metaalverwerkende industrie
Service zoals het hoort

Service zoals het hoort

Efficiënt produceren begint met kwalitatieve en betrouwbare machines. Dat is waar Behringer al jaren garant voor staat. Om hun zaagmachines in tiptop conditie te houden kunnen ze ook rekenen op de uitstekende service van verdeler Promatt. Voor staalhandel Saey vormt die tandem een gouden combinatie.

Saey wil voor zijn klanten de geprefereerde one-stop shop zijn voor kwaliteitsstaal en proactieve oplossingen voor de metaalverwerkende industrie. Met vakkundig advies loodst het team u door een ruim gamma producten, machinebewerkingen en diensten, zodat u altijd kan genieten van materialen in onberispelijke kwaliteit. De sleutel tot die betrouwbare dienstverlening zit ook deels in ultraperformante installaties. Chris Kesteloot, verantwoordelijk voor onderhoud en CAD/CAM vertelt: “Doorgedreven investeringen in de modernste logistieke middelen, bewerkingsmachines en digitalisering laten ons toe efficiënt en snel te werken, conform de afspraken.”

Martin Peters staat al twintig jaar in voor onderhoud en herstelling van Behringer machines bij Saey.

 

Service belangrijk

Voor het op maat zagen van materialen rekent Saey daarom al jaren op de betrouwbaarheid van Behringer. “Ik ben hier intussen al 24 jaar aan de slag. De eerste zaagmachine die hier ooit binnenkwam op de werkvloer was een Behringer en dat is zo gebleven. Dat heeft alles te maken met de productiviteit, de nauwkeurigheid en de service. Voor ons is service heel belangrijk. Om de afspraken met onze klanten na te komen, moeten we te allen tijde kunnen terugvallen op kundige partners. En dat is zeker het geval met leverancier Promatt.”

Servicemonteur met vakkennis

Doorheen de jaren is servicemonteur Martin Peters van Promatt kind aan huis geworden bij de Kortrijkse staalhandel. “Hij kent onze firma en onze manier van werken intussen door en door, aangezien hij hier al twintig jaar instaat voor onderhoud en herstelling. En dat maakt het samenwerken heel gemakkelijk. Bovendien beschikt hij over een enorme vakkennis, zodat we altijd binnen de kortste keren weer aan de slag zijn. Als er een probleem opduikt, vragen we dan ook meteen naar hem”, besluit Kesteloot met een knipoog.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details