Platform voor de metaalverwerkende industrie
Seco QC modulaire gereedschapshouder vereenvoudigt bewerken in Zwitserse stijl

Seco QC modulaire gereedschapshouder vereenvoudigt bewerken in Zwitserse stijl

Seco Tools heeft een modulair gereedschapshoudersysteem geïntroduceerd voor fabrikanten die hun productiviteit willen verbeteren met bewerkingen in Zwitserse stijl. Het systeem maakt snelle, eenvoudige en herhaalbare snijplaatindexering en gereedschapswisselingen mogelijk buiten de strakke werktijden van de machine. De QC-gereedschapshouders zijn ook voorzien van Seco Jetstream Tooling® en Jetstream Tooling® Duo-technologie voor optimale spaanbeheersing, hoogwaardige oppervlakteafwerkingen en een langere standtijd.

De nieuwe QC-gereedschapshouders omvatten freeskoppen voor algemeen ISO draaien, MDT, draadsnijden en afsteken. Schachten zijn leverbaar in metrische maten van 1010 mm, 1212 mm en 1616 mm, en inchmaten van 0375″, 050″ en 0635″. Neem voor meer informatie over de QC modulaire gereedschapshouders contact op met uw plaatselijke Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina voor QC-gereedschapshouders.

Met de Seco QC modulaire gereedschapshouder dulaire gereedschapshouder kunnen gebruikers zowel de freeskoppen als de snijplaten als één geheel verwijderen, ze snel indexeren en opnieuw installeren. Fabrikanten kunnen dit systeem ook gebruiken om freeskoppen en snijplaten door een tweede set te vervangen voor nog meer efficiëntie. De QC-freeskop is ook voorzien van dubbele hardmetalen pinnen voor nauwkeurige, consistente en veilige bevestiging en indexering van snijplaten.

Seco Jetstream Tooling®-technologie leidt koelvloeistof onder hoge druk door de QC-gereedschapshouder nauwkeurig naar de snijzone. Seco Jetstream Tooling® Duo, verkrijgbaar op een aantal freeskoppen, voegt een tweede koelvloeistofkanaal toe aan de onderkant van de houder. Het tweede koelvloeistofkanaal kan indien nodig worden uitgeschakeld voor nog veelzijdigere bewerkingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details