Platform voor de metaalverwerkende industrie
RoboJob meteen na EMO naar Metavak

RoboJob meteen na EMO naar Metavak

De beursagenda voor het najaar begint vorm te krijgen. Vorige week nog maakte RoboJob bekend dat het ook dit jaar weer naar Hannover trekt voor een derde deelname aan EMO. Nu blijkt dat de Belgische CNC-specialist van daaruit meteen verder trekt naar Gorinchem, voor een nieuwe deelname aan Metavak.

Van 16 tot en met 21 september 2019 neemt RoboJob voor een derde keer deel aan de EMO-beurs in Hannover. Daarvoor zijn de voorbereidingen al enkele maanden terug gestart. Slechts enkele weken na EMO zal de marktleider in CNC-automatisering ook deelnemen aan de Metavak-beurs in Gorinchem.

“De agenda met onze beursdeelnames en events begint alvast goed vol te lopen,”weet ook CEO Helmut De Roovere. “EMO staat natuurlijk al veel langer met stip genoteerd, maar het blijft ook belangrijk om deel te nemen aan regionale beurzen zoals Metavak. Ook daar zijn we er elke keer weer bij, en dat is nu niet anders.”

Waar Metavak de afgelopen jaren steevast doorging rond 1 november, werd de beurs nu eerder in de maand oktober ingepland. Dit jaar gaat Metavak door van 8 tot en met 10 oktober. Zoals elk jaar gaan de deuren pas open om 13u, maar blijft de beurs doorlopend open tot 21u. Op die manier kan men de beurs ook na de werkuren bezoeken, en dat trekt elke keer weer heel wat bezoekers naar Gorinchem.

Behalve EMO en Metavak staan er dit najaar nog andere beurzen en events gepland voor RoboJob. Een volledig overzicht kan steeds geraadpleegd worden op www.robojob.eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details