Platform voor de metaalverwerkende industrie
Reseller CAD/CAM-software wordt ­eigen vestiging

OPEN MIND Technologies AG, een van de toonaangevende fabrikanten van CAD/CAM-oplossingen, heeft per 1 januari 2021 CNC-Consult & Automation BV in Nederland overgenomen. CNC-Consult, al zeer lang een reseller van de CAD/CAM suite hyperMILL®, wordt met het complete team van mede­werkers de zestiende dochteronderneming in de wereldwijde organisatie van OPEN MIND. In de toekomst zal het bedrijf opereren onder de naam OPEN MIND Technologies Benelux BV.

CNC-Consult is ruim 25 jaar succesvol als consulting softwaredealer voor de maakindustrie in de Benelux en is een belangrijk aanspreekpunt voor alle hyperMILL® gebruikers uit de regio. Maarten van Teeffelen, oprichter en directeur van CNC-Consult, heeft zich in het jaar 2020 teruggetrokken uit zijn actieve zakelijke leven en OPEN MIND was zijn voorkeurspartner voor de overname van zijn bedrijf. "Ik ben blij dat OPEN MIND de beste oplossing is voor zowel bedrijven als onze klanten. Alle werknemers kunnen met deze overname hun hyperMILL® hart blijven volgen", zegt Maarten van Teeffelen.

Ervaren team overgenomen

Volker Nesenhöner, CEO van OPEN MIND ­Technologies AG, lichte toe bij de opening van OPEN MIND Technologies Benelux BV: "­CNC-Consult is al meer dan twintig jaar een zeer succesvolle hyperMILL® partner. Gedurende deze periode heeft CNC-Consult onze producten uitstekend vertegenwoordigd en gepositioneerd. Vanuit deze sterke positie willen we verdere toetreders overtuigen van onze oplossingen en onze marktpositie in de Benelux uitbreiden. Alle medewerkers van CNC-Consult zijn overgenomen. We kunnen ons geen beter team wensen om onze bestaande klanten en partners de gebruikelijke hoge service kwaliteit te kunnen blijven leveren."

Over OPEN MIND Technologies AG

OPEN MIND Technologies AG is een van 's werelds meest gewilde fabrikanten van krachtige CAM-oplossingen voor machine- en besturingsonafhankelijke programmering. OPEN MIND ontwikkelt goed gecoördineerde CAM-oplossingen met een groot aandeel unieke innovatie voor aanzienlijk meer prestaties – zowel in de programmering als in de verspaning. Strategieën zoals 2,5D, 3D, vijfassig frezen en frezen zoals HSC en HPC zijn geïntegreerd in het hyperMILL® CAM-systeem. HyperMILL® realiseert het hoogst mogelijke klantvoordeel door de perfecte interactie met alle gangbare CAD-oplossingen en grotendeels geautomatiseerde programmering. Open MIND is een van de top 5 CAD/CAM-fabrikanten wereldwijd, volgens CIMdata's NC Market Analysis Report 2020. De CAD/CAM-systemen van OPEN MIND voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gereedschapmakerijen, matrijzenbouw en machinebouw, zowel in de automobiel- en lucht- en ruimtevaartindustrie als in de medische industrie. OPEN MIND is actief in alle belangrijke markten in Azië, Europa en Amerika en behoort tot de Mensch und Maschine Group.

Reseller CAD/CAM-software wordt ­eigen vestiging

OPEN MIND Technologies AG, een van de toonaangevende fabrikanten van CAD/CAM-oplossingen, heeft per 1 januari 2021 CNC-Consult & Automation BV in Nederland overgenomen. CNC-Consult, al zeer lang een reseller van de CAD/CAM suite hyperMILL®, wordt met het complete team van mede­werkers de zestiende dochteronderneming in de wereldwijde organisatie van OPEN MIND. In de toekomst zal het bedrijf opereren onder de naam OPEN MIND Technologies Benelux BV.

CNC-Consult is ruim 25 jaar succesvol als consulting softwaredealer voor de maakindustrie in de Benelux en is een belangrijk aanspreekpunt voor alle hyperMILL® gebruikers uit de regio. Maarten van Teeffelen, oprichter en directeur van CNC-Consult, heeft zich in het jaar 2020 teruggetrokken uit zijn actieve zakelijke leven en OPEN MIND was zijn voorkeurspartner voor de overname van zijn bedrijf. “Ik ben blij dat OPEN MIND de beste oplossing is voor zowel bedrijven als onze klanten. Alle werknemers kunnen met deze overname hun hyperMILL® hart blijven volgen”, zegt Maarten van Teeffelen.

Ervaren team overgenomen

Volker Nesenhöner, CEO van OPEN MIND ­Technologies AG, lichte toe bij de opening van OPEN MIND Technologies Benelux BV: “­CNC-Consult is al meer dan twintig jaar een zeer succesvolle hyperMILL® partner. Gedurende deze periode heeft CNC-Consult onze producten uitstekend vertegenwoordigd en gepositioneerd. Vanuit deze sterke positie willen we verdere toetreders overtuigen van onze oplossingen en onze marktpositie in de Benelux uitbreiden. Alle medewerkers van CNC-Consult zijn overgenomen. We kunnen ons geen beter team wensen om onze bestaande klanten en partners de gebruikelijke hoge service kwaliteit te kunnen blijven leveren.”

Over OPEN MIND Technologies AG

OPEN MIND Technologies AG is een van ’s werelds meest gewilde fabrikanten van krachtige CAM-oplossingen voor machine- en besturingsonafhankelijke programmering. OPEN MIND ontwikkelt goed gecoördineerde CAM-oplossingen met een groot aandeel unieke innovatie voor aanzienlijk meer prestaties – zowel in de programmering als in de verspaning. Strategieën zoals 2,5D, 3D, vijfassig frezen en frezen zoals HSC en HPC zijn geïntegreerd in het hyperMILL® CAM-systeem. HyperMILL® realiseert het hoogst mogelijke klantvoordeel door de perfecte interactie met alle gangbare CAD-oplossingen en grotendeels geautomatiseerde programmering. Open MIND is een van de top 5 CAD/CAM-fabrikanten wereldwijd, volgens CIMdata’s NC Market Analysis Report 2020. De CAD/CAM-systemen van OPEN MIND voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gereedschapmakerijen, matrijzenbouw en machinebouw, zowel in de automobiel- en lucht- en ruimtevaartindustrie als in de medische industrie. OPEN MIND is actief in alle belangrijke markten in Azië, Europa en Amerika en behoort tot de Mensch und Maschine Group.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details