Platform voor de metaalverwerkende industrie
Overname van 4D CAM door Arkance Systems

Overname van 4D CAM door Arkance Systems

Zowel voor Arkance Systems, 4D CAM als voor u, de klant, betekent dit goed nieuws: we breiden het productengamma uit, het dienstenaanbod versterkt en onze expertise vergroot.

Focus op de toekomst

4D CAM is een reseller van CAM-software en levert al 20 jaar CNC-consultancy en diensten in België. Ze ontwikkelden een diepgaand inzicht in het verkrijgen van gegevens van en naar machines (opvolging van productiegegevens, communicatie). De overname door Arkance, een Autodesk Platinum Partner, is een logische stap volgens Jan Raes van 4D CAM.

“Het is een dynamisch bedrijf met torenhoge ambities én een grote passie voor technologie. Deze nieuwe stap is bijzonder goed nieuws voor de klanten van 4D CAM. Door deze acquisitie komen er nieuwe opportuniteiten voor groei en uitbouw van onze expertise, waarbij we de dienstverlening naar onze klanten als grootste prioriteit beschouwen. Alle mensen van 4D CAM blijven aan boord evenals al onze producten. Onze activiteiten in België, Nederland en Luxemburg blijven bestaan. Beide worden nu verder uitgebouwd door zowel CAD/CAM/CNC kennis te consolideren en een personeelsuitbreiding.”

Geert De Bondt, Country Director van Arkance Systems: “We zijn zeer verheugd om het 4D CAM-team in de familie te mogen verwelkomen. Zij zullen ons team van experten versterken ten voordele van al onze klanten met hun sinds tientallen jaren ontwikkelde knowhow; onze waardepropositie voor de verwerkende industrie is werkelijk uniek.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details