Platform voor de metaalverwerkende industrie
Optimale resultaten in plaatbewerking met  Timesavers machines

Optimale resultaten in plaatbewerking met Timesavers machines

Met meer dan 80 jaar ervaring is Timesavers International de wereldwijde specialist die passende oplossingen biedt voor elke bedrijfsgrootte als het gaat om ontbramen, kanten afronden, verwijderen van laseroxide en slakken, finishen en precisieslijpen van plaatwerk. Ontdek de kleine en grote oplossingen van Timesavers op de Tolexpo in Parijs komende maand mei.

Timesavers toont met trots de nieuwste versie van de compacte roterende borstelmachine: de 32 RB series. De populaire roterende borsteltechniek is de ultieme oplossing voor het creëren van een gelijkmatige radius op alle randen van plaatwerkdelen tot een breedte van 1100 mm. Het is zelfs mogelijk om het afronden van kanten te combineren met het verwijderen van oxidehuid op stalen onderdelen.

Bovendien zal de 22 series WRBW worden gepresenteerd met haar industrie 4.0 functionaliteiten. De machine heeft een werkbreedte van 600 mm en is een prima oplossing voor bedrijven met kleinere productie-eisen en bijbehorende budgetten om onderdelen perfect te ontbramen en af te ronden.

Natuurlijk mag ook de grote 42 RB series niet ontbreken op dit evenement. Het is de meest veelzijdige machine, leverbaar in een werkbreedte van 1350 en 1600 mm. Doordat de machine kan worden uitgerust met een hamerkopaggregaat is hij in staat om slak te verwijderen van plasma-gesneden onderdelen. De machine kan ook een radius van 2 mm aanbrengen op onderdelen, om de kwaliteit van het coaten en lakken te waarborgen.

Last but not least kunt u op de stand van Timesavers het instapmodel ontbraammachine vinden, de 10 series Manual Grinder. Deze oplossing is wel 3 tot 4 keer sneller dan handmatig ontbramen, en eenvoudig in gebruik. De machine maakt het verwerken van producten een stuk leuker om te doen.
Klaar om efficiënter te worden? Het Timesavers team en de dealers staan klaar om u te helpen de juiste oplossing te vinden die past bij uw productieproces.

series Manual Grinder, is een kostenbesparend alternatief voor handmatig ontbramen, kantafronden, slak en laser oxide verwijdering, en finishen van plaatmetaal. 

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de Tolexpo van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei in op stand 6F56.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details