Platform voor de metaalverwerkende industrie
Op maat gesneden metaal snel en makkelijk online bestellen bij 247TailorSteel

Op maat gesneden metaal snel en makkelijk online bestellen bij 247TailorSteel

Maandag 5 september was het dan eindelijk zover: vier lasersnijmachines, vier kantbanken, drie buislasers en twee machines voor kantafronding zijn beginnen te draaien in de gloednieuwe vestiging van 247TailorSteel in Langenau. En dat is pas het begin. Dit jaar zullen daar nog drie machines bijkomen waardoor het totaal uitkomt op maar liefst 16 machines. En laten we ook de AGV’s niet vergeten. Deze automatisch gestuurde heftrucks zorgen voor het verplaatsen van de materialen, waardoor de medewerkers enorm ontlast worden. Waar er nu slechts één actief is, komen daar in november nog twee automatisch geleide voertuigen bij.

‘Slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen

247TailorSteel is actief in de metaalbewerkende industrie. De technieken die zij aanbieden zijn lasersnijden, buislasersnijden, kanten en kantafronding. Deze metaalbewerkingstechnieken bieden eindeloos veel mogelijkheden. Het is dan ook niet gek dat klanten uit uiteenlopende sectoren dit vooruitstrevende bedrijf weten te vinden.

Geen eindproduct, maar een halffabricaat

Wanneer je bij 247TailorSteel bestelt, ontvang je een halffabricaat. Dit is een product dat nog vermaakt moet worden tot het daadwerkelijke eindproduct. Dit biedt klanten een enorme keuzevrijheid wat betreft afwerking. Kunstwerken, auto-onderdelen, tafelbladen; je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden met het metaal op maat dat zij leveren.

Kunstmatige intelligentie als basis voor het succes

Artificial intelligence – afgekort AI – is de kracht van 247TailorSteel. Het volledige productieproces, van offerteaanvraag tot en met het moment dat de materialen de fabriek verlaten, draait op online portaal Sophia®. Als klant kun je 24/7 online een bestelling plaatsen die binnen één minuut omgezet wordt in een offerte. Is de offerte akkoord? Dan kunnen de producten al binnen 48 uur geleverd worden.

U registreert zich eenvoudig voor Sophia®

Als bedrijf is het heel gemakkelijk om u voor Sophia® te registreren. Nadat u zich geregistreerd heeft, is het alleen nog een kwestie van downloaden van de software en u bent klaar om met het online portaal aan de slag te gaan.

De cijfers zijn indrukwekkend

Langenau is niet de eerste locatie waar 247TailorSteel zich gevestigd heeft. Ook in Oyten (Duitsland, bij Bremen), Hilden (Duitsland, bij Düsseldorf) en Varssseveld (Nederland) is dit miljoenenbedrijf actief.En er zijn verdere locaties op komst. In Langenau zijn ze in september gestart met 50 medewerkers. Als alles loopt zoals verwacht, zal dit aantal aan het einde van 2022 verdubbeld zijn. Op een vloeroppervlak van 15.000 m2 produceren ze in Langenau nu voor duizenden klanten. Dit aantal zal alleen maar groeien.Het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen komt met deze nieuwe vestiging steeds dichterbij.

Efficiënte processen leiden tot hoge leverbetrouwbaarheid

Met een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 99,7% kun je er bij 247TailorSteel van op aan dat de bestelde materialen op tijd geleverd worden. Hier heb je bovendien zelf nog inspraak in door de gewenste leverdatum te kiezen. Sophia® rekent op basis van het aangeleverde ontwerp uit wat de eerst mogelijke leverdatum is. Zo kan uw bestelling al binnen 48 uur bij u zijn.

Eindeloos veel mogelijkheden

Hoewel het productieproces bij 247TailorSteel bijna volledig geautomatiseerd verloopt, komen er zeker ook nog mensen aan te pas. Hun toegewijde team probeert altijd zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van de klant om samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. In plaats van te kijken naar wat niet kan, kijkt deze specialist in metaalbewerking juist naar wat er wél kan. Het is daarom zeker de moeite waard om eens te kijken naar de opties die 247TailorSteel biedt wat betreft het bestellen van metaal op maat!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details