Platform voor de metaalverwerkende industrie
Nieuwe ladingdragers voor  nog meer efficiëntie

Nieuwe ladingdragers voor nog meer efficiëntie

De productie en logistiek van metaalverwerkende bedrijven efficiënter maken. Dat is dé missie van Plasti-Bac uit Kuurne. Jaarlijks pakt deze leverancier van kunststof bakken, containers en palletten dan ook met enkele marktspecifieke nieuwigheden uit. 2018 stond vooral in het teken van het gamma ladingdragers voor stockage en logistiek, bestemd voor gebruik in kmo’s en industriële bedrijven.

Binnen het gamma kunststof euronormbakken werd vooral op het thema ‘kleur’ gewerkt. “Met de nieuwe reeks Color Line en Rainbow Line brachten we letterlijk kleur in de opslagruimte”, vertelt marketing manager Robbie Naessens. “De standaardstapbakken zijn immers al te vaak enkel verkrijgbaar in monotoon grijze of witte uitvoering. Onze nieuwe versies zijn echter niet louter esthetisch, maar ook functioneel. Zo bieden ze een eenvoudige oplossing om bijvoorbeeld zeer snel afgewerkte producten van componenten of andere onderdelen te onderscheiden. De bakken bestaan in diverse euronormgroottes, zelfs in het grootste formaat van 800 x 600 mm.”

cembox_grau-orange_einstellschalen_10016-kopieren

De nieuwe stevige boxen van CEMO zijn gemaakt voor het opbergen of transporteren van gereedschappen en allerhande kleine onderdelen.

Nieuwe oplossingen voor grotere volumes
Daarnaast breidde Plasti-Bac het aanbod opvangbakken uit. “Bedoeling was in te spelen op de diverse noden van retentie in werkplaatsen of fabrieksruimtes”, legt Naessens uit. “Naast de modellen met uitneembaar rooster voor vaten en kleine recipiënten, werd vooral uitbreiding gezocht in versies voor grote volumes, zoals IBC containers tot 1.000 l. Bij de ontwikkeling van deze nieuwigheden werd natuurlijk voldoende aandacht aan ergonomie en onderhoud besteed.”

Gereedschapsboxen
Ten slotte lanceert Plasti-Bac dit najaar een compleet nieuwe lijn gereedschapsboxen van het topmerk CEMO. “Deze stevige boxen zijn gemaakt voor het opbergen en/of transporteren van gereedschappen en allerhande kleine onderdelen”, aldus Naessens. “Dankzij de robuuste, geïntegreerde handgrepen kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst en getransporteerd. En hun spatwaterdicht dubbelwandig deksel met geïntegreerde dichting zorgt ervoor dat ze bij transport in open bestelwagens waterdicht blijven. Traditiegetrouw voorzien we verschillende formaten: de Cemo boxen zijn beschikbaar in versies van 150 tot 750 l.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details