Platform voor de metaalverwerkende industrie
Nieuwe kabelveer dempers van ACE bijzonder breed inzetbaar
Alle nieuwe producttypes zijn bijzonder goed bestand tegen hitte, kou, zuren, zeewater en uv-straling

Nieuwe kabelveer dempers van ACE bijzonder breed inzetbaar

Dit productspectrum omvat al extreem laagfrequent isolerende luchtveerelementen, inbouwklare rubber-metaalisolatoren en dempingsmatten. ACE breidt met de drie nieuwe productfamilies rondom kabelveer dempers en compacte veren nu zijn portfolio uit met verschillende oplossingen voor het dempen en isoleren van trillingen en schokken. Deze dempingsoplossingen kunnen zelfs onder de moeilijkste omstandigheden worden gebruikt.

Alle nieuwe producttypes zijn bijzonder goed bestand tegen hitte, kou, zuren, zeewater en uv-straling. Tegelijkertijd beschikken ze over permanent hoge vibratie-, schok- en stootdempende eigenschappen. Hun superioriteit onder moeilijke omstandigheden is te danken aan het gebruikte materiaal en het unieke ontwerp: ze zijn volledig gemaakt van uiterst robuuste aluminiumlegeringen en zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in roestvrijstalen uitvoering. Bovendien worden ze gekenmerkt door hoge standtijden. De gebruiker profiteert daarmee van een groot kosten-batenvoordeel. Een ander voordeel is dat de onderdelen onderhoudsvrij zijn, een speciale vorm hebben en door de wrijving van de afzonderlijke draden bij elke toepassing over een bovengemiddeld goede demping beschikken.

De nieuwe producten met roestvrijstalen kabels worden gekenmerkt door een lage eigen frequentie, isoleren een breed scala aan verschillende trillingen en bestrijken een belastingspectrum van ca. 300 g tot 2.000 kg. Hierdoor zijn ze net zo geschikt als dempend element voor kwetsbare harde schijven en meetapparatuur als voor containers en zware machines, niet in de laatste plaats omdat door het gebruik van meerdere elementen de mogelijkheden bijna oneindig zijn. Zo kunnen ze ook worden gebruikt in besturingskasten, bij pompen, compressoren en militaire toepassingen.

De nieuwe kabelveer dempers worden bovendien gekenmerkt door een uitgebreide vering, een lage resonantieoverdracht en een snelle afname van de amplitude bij stootbelastingen. Bovendien vertoont deze productserie geen tekenen van slijtage na een dynamische belasting, zelfs niet bij extreme temperaturen van -130 °C tot 260 °C. Naast de standaardversies van roestvrijstalen draden en met aluminium montagestrippen zijn bij ACE optioneel volledig in roestvrijstaal uitgevoerde varianten verkrijgbaar. Meer informatie over deze nieuwe productserie is te vinden in de Engelstalige catalogus, als download beschikbaar via: https://www.ace-ace.nl/media/acedownloads/ACE_WireRopes_Catalogue_EN_20200729.pdf

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details