Platform voor de metaalverwerkende industrie
Nieuw pand geeft ruimte om te groeien

Nieuw pand geeft ruimte om te groeien

Met drie waren ze om het lint door te knippen. Henry Blom, directeur van Hoffmann Group Nederland, Jan Pierik, burgemeester van Borne en Robert Impler senior-vice-president Europe van Hoffmann SE openden op vrijdag 15 oktober officieel het nieuwe hoofdkwartier in Borne. Een ultramodern, energieneutraal gebouw van 3.000 m² waar Hoffmann zijn opmars in België en Nederland wil in verder zetten.

Henry Blom omschreef het zelf als een reis. “25 jaar geleden kwamen we op de markt met drie medewerkers. In 2021 bereikten we de mijlpaal van 50 medewerkers en een omzet van 20 miljoen euro die we de voorbije tien jaar verdubbeld hebben tot 40 miljoen euro. Een groei die zich nog steeds voortzet en die we ook te danken hebben aan de inzet van onze 90 medewerkers.” Een reis die echter nog niet ten einde is. Blom hoopt op dat elan verder te gaan en het komende decennium weer een verdubbeling te realiseren.

Experience Center

Het nieuwe pand geeft Hoffmann alvast de ademruimte om verder te groeien. Op een oppervlakte van 3.000 m² is er ruimte voor zowel de eigen medewerkers als bezoekers. Op de begane grond is een state-of-the-art Experience Center gevestigd. Bezoekers kunnen er op een vijfassige Hedelius Acura 65 en een DMG Mori CTX 2500/700 met eigen ogen zien tot wat de gereedschappen van Hoffmann allemaal in staat zijn. Een ingebouwde camera zorgt ervoor dat er geen detail aan de aandacht ontsnapt. Maar uiteraard krijgt ook de rest van het gamma, met onder andere instrumenten voor het meten en het voorinstellen van gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkplaatsinrichting alle aandacht.

Klaar voor digitalisering

Hoffmann bereidt zich verder ten volle voor op een digitale toekomst. Het bedrijf heeft alvast zijn huiswerk klaar met een performante webshop. Naar verwachting zou tegen 2027 al 80% van de totale omzet e-commerce gerelateerd zijn. Maar ook voor de productievloer heeft Hoffmann digitale oplossingen in petto met onder meer cloudgebaseerde gereedschapsbeheersystemen en een nieuwe app die klanten inzicht geeft in hun productie en tijdsverlies helpt besparen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details