Platform voor de metaalverwerkende industrie
Metaalbewerkingsmachines kopen in België? Je bent aan het juiste adres.

Metaalbewerkingsmachines kopen in België? Je bent aan het juiste adres.

Metaalbewerkingsmachines kopen in België? Je bent aan het juiste adres. De Tollenaere heeft een ruim assortiment aan metaalbewerkingsmachines van topmerken. Ontdek alle machines en vraag een offerte.

Alle machines voor metaalbewerking

Bij De Tollenaere vind je machines voor diverse metaalbewerkingen. We hebben bijvoorbeeld fiber lasers, plasma brandtafels, lastafels, bandzaagmachines, plooibanken, plaatscharen, kolomboormachines, profielwalsen, platenwalsen, draaibanken, freesmachines en bandschuurmachines. Al deze metaalbewerkingsmachines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat er altijd een oplossing is die bij jouw noden past.

Kwalitatieve merken

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Daarom werden onze leveranciers met veel zorg geselecteerd. Enkel merken die aan onze strenge eisen voldoen worden in het assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan STM, MVD, MGM, MEBA, FMB, MPS, GWEIKE, SERRMAC, ERCOLINA, THOMAN, HUVEMA en BIEGEMASTER.

Metaalbewerkingsmachines met een totaalservice

Hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie? Simpel, door klanten een uitstekende service aan te bieden. Onze productexperts helpen je bij de selectie van de beste metaalbewerkingsmachine. Ze vergelijken alle modellen en maken de nodige prijssimulaties. Na de aankoop installeren we alles in jouw bedrijf en geven we gebruikers een korte opleiding. Voor herstellingen en onderhoud kan je bij onze dienst na verkoop terecht.

Gratis offerte voor je metaalbewerkingsmachine

Wil je meer informatie over de prijzen van onze metaalbewerkingsmachines? Vraag gerust een offerte. Een prijsaanvraag is steeds gratis en vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen. Contacteer ons vandaag nog om je wensen te bespreken.

Marc De Tollenaere
marc@detollenaere.be
0495 18 34 15

De Tollenaere NV
+32 9 377 29 49

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details