Platform voor de metaalverwerkende industrie
LVD LANCEERT ONLINE SUPPORT TICKETING SYSTEEM

LVD LANCEERT ONLINE SUPPORT TICKETING SYSTEEM

LVD Company nv lanceert het nieuwe service- en supportportaal Online Support Ticketing System (OSTS) voor LVD-klanten wereldwijd, OSTS biedt klanten 24/7 toegang om tickets aan te maken voor servicegerelateerde onderwerpen: een service-interventie aanvragen, informeren naar reserveonderdelen, preventief onderhoud inplannen, zich aanmelden voor een training of gewoon een vraag stellen. Dankzij het portaal zal LVD voortaan sneller en efficiënter reageren op vragen van klanten.

BETERE SUPPORT

Klanten moeten zich registreren via OSTS om beveiligde logingegevens voor het portaal te ontvangen. De service is gratis.

Met OSTS is het mogelijk om gemakkelijk en op elk moment een ticket in te dienen. Dit gaat vervolgens onmiddellijk door naar het bevoegde lokale serviceteam, dat dan actie onderneemt. De status van het ticket wordt in real-time weergegeven. Het OSTS-portaal geeft ook de communicatiehistoriek van alle LVD-machines van een klant weer.

OSTS biedt klanten een snelle en handige manier om het customer serviceteam van LVD te contacteren. Het systeem laat LVD op zijn beurt toe om de aanvragen van klanten te centraliseren en beter te beheren, samen te werken met andere supportteams en een betere service te bieden.

OSTS vervangt geen telefonische hotline of e-mailondersteuning. Klanten kunnen customer service nog steeds bellen of e-mailen, maar worden aangemoedigd om zich te registreren voor OSTS, zodat ze sneller een antwoord krijgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details