Platform voor de metaalverwerkende industrie
LVD komt met nieuwe kostenefficiënte lasersnijmachine

LVD komt met nieuwe kostenefficiënte lasersnijmachine

Met de nieuwe Puma introduceert LVD een kostenefficiënte fiberlasersnijmachine met hoogtechnologische functies en prestaties tegen een lagere ‘total cost of ownership’. Puma heeft een laservermogen van 3, 6 of 12 kW laser in de formaten 3050 x 1525 mm, 4065 x 2035 mm en 6160 x 2035 mm en kan met automatisering worden uitgerust. De flexibele machine is voor verschillende snijtoepassingen inzetbaar.

HOOG RENDEMENT OP DE INVESTERING
LVD’s nieuwste lasersnijmachine biedt een antwoord op de stijgende vraag naar veelzijdige lasersnij-apparatuur met een maximale investeringswaarde aan lagere kosten per stuk.

Met hoogwaardige functies levert Puma optimale snijprestaties aan een voordelige prijs. De robuuste constructie garandeert een betrouwbare werking. Het uit één stuk gelaste stalen frame levert de stabiliteit om aan hoge snelheid te snijden met behoud van een uitstekende kwaliteit.

GEAVANCEERDE SNIJKOP, TOPDYNAMIEK
De Puma snijkop maakt gebruik van de nieuwste technologie voor een constante kwaliteit en processtabiliteit. De snijkop heeft botsingsdetectie, gemotoriseerde regeling van de focuspositie en capacitieve hoogtesensor alsook automatische plaatdetectie, snijgasselectie, gasdrukregeling en nozzelreiniging. De hoge machinedynamiek zorgt voor een hoge snijproductiviteit in een breed scala aan materiaaltypen en diktes.

AUTOMATISERINGSVOORDELEN
Dankzij het wisseltafelsysteem van Puma, waarbij de ene tafel wordt geladen/ontladen, terwijl op de andere materialen worden gesneden, blijft de doorvoer optimaal. Een tafelwissel neemt slechts 35 seconden in beslag.

Om de lasersnij-output en snijefficiëntie te maximaliseren kan Puma (ook achteraf) voorzien worden van een modulair MOVit-automatiseringssysteem, waaronder een Compact Tower (CT-L) voor laden, ontladen en de opslag van materiaal/onderdelen, Flexibele Automatisering (FA-L), een geavanceerd laad/ontlaadsysteem, een Tower Automation System (TAS) voor opslag in enkele of dubbele toren, of een Warehouse Automation System (WAS) voor flexibele opslag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details