Platform voor de metaalverwerkende industrie
Kunststofladingdragers voor veilig transport en efficiënte opslag
De robuuste palletdeksels met handgrepen, intrekbare spanbanden en een geïntegreerd spanningsmechanisme zorgen voor een veilige en kostenefficiënte bevestiging van ladingen op pallets.

Kunststofladingdragers voor veilig transport en efficiënte opslag

Magazijnbakken, opslagbakken, palletten en palletboxen, retentiepallets, sorteer- en afvalcontainers, jerrycans en vloeistofvaten van klein tot groot…: je vindt het allemaal bij Plastibac, de one-stop-shop voor klanten die op zoek zijn naar herbruikbare kunststoflading­dragers voor stockage en logistiek, warehousing, afvalbeheer en andere industriële toepassingen. In deze editie van Metaalvak zetten we de dekselkisten of distributiebakken, de Euronorm dolly en dolly containers én de palletdeksels in de kijker.

Distributiebakken en dekselkisten

Deze stapel- of nestbare bakken zijn uiterst geschikt voor zowel opslag, facility management, orderverzameling, distributie als ­verzegeld transport. “We hebben verschillende types distributiebakken in het gamma, allemaal uitgerust met ergonomische handgrepen en een tweedelig en scharnierend deksel, dat aan de bak vastzit. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De klant kan kiezen uit de reeksen Ergo van Loadhog en Facility Pro van huismerk Qubb,” zegt marketingmanager Robbie ­Naessens. “Indien gewenst, kunnen deze lading­dragers ook gepersonaliseerd worden. Ladingdragers krijgen immers een extra cachet als ze perfect en onuitwisbaar bedrukt zijn met een bedrijfsnaam of –logo, een serienummer of andere informatie. Hot Stamp en zeefdruk zijn twee mogelijkheden om deze bakken of kisten te personaliseren en herkenbaar te maken.”

De Euronorm dolly container is een inklapbare bulkcontainer, uiterst geschikt voor transport van losse en volumineuze goederen in magazijnen en winkels.

Dolly, dolly container en palletdeksels

Vanwege de professionele uitstraling en het grote gebruiksgemak worden Euronorm dollies en dolly containers frequent gebruikt door bedrijven en retailers om losse en volumineuze goederen in magazijnen en winkels te transporteren. De Euronorm dolly heeft dezelfde afmetingen als een halve europallet en kan met één druk op het voetpedaal direct van een verrijdbare dolly naar een pallet met twee sleeplatten getransformeerd worden. Een Euronorm dolly container is een inklapbare bulkcontainer, die aan een dolly bevestigd wordt. 

“Zowel de dolly als de dolly container zijn 800 millimeter lang en 600 millimeter breed. De container heeft twee handige klapdeuren op de lange zijde. Op vraag kunnen de dollies voorzien worden van een trekhaak voor koppeling van meerdere units en een handvat voor een ergonomische verplaatsing”, geeft Robbie Naessens aan. “We hebben ook robuuste palletdeksels met geïntegreerde handgrepen voor een veilige, veelzijdige en kostenefficiënte bevestiging van ladingen op pallets, ter vervanging van dure wegwerpstretchfolies. Ze zijn verkrijgbaar in de formaten 800×600 millimeter, 1200×800 millimeter en 1200×1000 millimeter, en worden geleverd met een aangepaste haak voor houten en kunststoffen pallets, twee intrekbare spanbanden met een lengte van 2,45 meter en een geïntegreerd spannings­mechanisme.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details