Platform voor de metaalverwerkende industrie
Indumation.be 2022 – bundelt beurservaring én kennisoverdracht – boek gratis (en als eerste) voor de 12 Expert Classes

Indumation.be 2022 – bundelt beurservaring én kennisoverdracht – boek gratis (en als eerste) voor de 12 Expert Classes

Alle ogen zijn gericht op 18 tot 20 mei, want voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, te Kortrijk Xpo. Maar waar de ogen op gericht zijn, moeten ook de neuzen dezelfde richting uit!

Inzichten van uzelf en uw teamgenoten uit diverse afdelingen moeten onderbouwd worden met een gemeenschappelijke consensus – en dit bereikt u met de 12 Expert Classes waar u (best tijdig) gratis voor kan boeken. Ze zijn trouwens gelimiteerd tot 120 zitjes per Class. Vooraf reserveren is de boodschap. Na iedere sessie kan u vrijblijvend met de sprekers in gesprek en uw vragen voorleggen in de Connectivator Bar.

We lichten graag enkele Expert Classes uit voor u hieronder, maar u vindt het volledige overzicht via deze link. U kunt er tevens rechtstreeks boeken voor een zitje bij één of meerdere van deze sessies.

Hoe bouwt u een fabriek, magazijn of productie van de toekomst?

Buiten de ontwrichte toeleveringsketen, het Oekraïne conflict en gesloten havens vol wachtrijen staat het klassieke model van opslag, distributie, last mile delivery en logistiek op barsten. Paul Van Nuffel van LOG!VILLE neemt ons mee op tour hoe het landschap momenteel onder druk van gebrek aan mankracht voor lastige en routineuze taken en nieuwe strikt gereguleerde arbeidsvoorwaarden zichzelf technologisch heruitvindt aan de hand van IoT, 5G, robotisering, drones etc… Maar hij legt ook de vinger op de wonde: “veel is mogelijk, maar automatisering en innovatie moet lange termijn waarde creëren en duurzaam zijn. “

De Expert Class van Willy Raemdonck onthult hoe Barry Callebaut from scratch een state of the art logistiek distributiecentrum, the Chocolate Box uittekende. Een imposant distributiecentrum met een lange termijnvisie, het wikken en wegen van technologie, en long term sustainability.

Hoe overbrugt Niko de kloof tussen de menselijke operator en complexe machines en systemen?

Een uitdaging waar menige productie-organisatie mee worstelt. De uitrol van digitalisering, AI en cyber-physical systems. Alle stappen naar lean, agile, smart moet moet niet alleen met de nodige KPI’s onderbouwd zijn, maar vooral voorzien zijn op hoe operatoren deze technologie adapteren zonder teveel extra stress, weerstand of te hoge opleidingskost. Maarten Janssens van Niko legt uit hoe zijn organisatie smart deployment combineert met duurzame tewerkstelling binnen een hevige war on talent.

Hoe digitaliseren 6 Belgische fabrieken hun productie end-to-end?

Niemand beter dan Dirk Torfs kan momenteel illustreren hoe 6 industriële spelers het pad naar end-to-end hun productie digitaliseren en automatiseren. Hij legt uit wat de uitdagingen, realisaties en het uitroltraject van spelers zoals Picanol, Crops, Vandewiele, CNH, Atlas Copco waren om te komen tot hun huidige technologische status. Meer nog, hij verduidelijkt hoe andere spelers gebruik kunnen maken van accelerator trajecten. Een must hear dus voor ieder bezoekend team dat inspiratie zoekt voor hun volgende digitale uitrolmodus.

Deze lessen, samen met hoe je bruikbare AI modellen introduceert, IoT monitoring beveiligt, 5G in productie & robotisering integreert en heel wat meer leert u tijdens uw bezoek aan Indumation.be 2022.

ONTMOET MET UW TEAM 240 TECHNOLOGIELEVERANCIERS EN LEER VAN DE BESTEN TIJDENS DE 12 EXPERT CLASSES

Boek hier via deze agenda zowel de Expert Classes naar keuze als uw bezoek aan de beurs Indumation.be 2022. Een all-in-one experience, die bovendien gratis is en ongetwijfeld van onschatbare waarde voor de competitiviteit van uw organisatie. We verwelkomen u graag voor onze Expert Classes in Hal 4 en in de Connectivator bar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details