Platform voor de metaalverwerkende industrie
GROEN LICHT VOOR VAKBEURZEN!  MACHINEERING schakelt een versnelling hoger en breidt uit

GROEN LICHT VOOR VAKBEURZEN! MACHINEERING schakelt een versnelling hoger en breidt uit

Dat is meer dan goed nieuws voor MACHINEERING 2021, de Belgische beursreferentie voor het slim en geavanceerd maken en ontwerpen van A tot Z die als eerste ‘maakbeurs’ dit najaar de spits zal afbijten op 8, 9 & 10 september in Brussels Expo. 

MACHINEERING: 1ste ontmoetingsmoment voor de maakindustrie en katalysator voor de sector 

MACHINEERING wordt dit najaar de eerste grote fysieke ontmoetingsplaats voor de Belgische maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering postcorona. Na een zeer lange ‘digitale’ periode hebben zowel exposanten als bezoekers de reële behoefte om terug fysiek te netwerken en zaken te doen zeker nu het orderboek van de Belgische maakbedrijven terug gestaag stijgt. De exitstrategie catalogeert beurzen opnieuw onder het handelsprotocol net zoals retail, winkelcentra….Dit is dus niet hetzelfde protocol als voor evenementen (o.a. festivals) waardoor MACHINEERING zijn normale bezoekersvolumes kan aanhouden. Op de standen is er geen beperking van aantal bezoekers van toepassing. Deze situatie zorgt alvast voor een versneld aantal enthousiaste inschrijvingen van zowel Belgische als Nederlandse exposanten waardoor de organisatie beslist heeft om de beursoppervlakte beperkt uit te breiden met 2500m² oppervlakte.

Technologiebeurs voor het maken (en laten maken) van A tot Z

MACHINEERING is de demobeurs voor het slimme geautomatiseerde en geconnecteerde maakbedrijf. Brussels Expo wordt in september omgebouwd tot een maakplatform waar u machines, technologie, materialen, software, componenten en oplossingen ontdekt binnen de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken. Alle facetten van het maakproces komen aan bod: ontwerpen, engineeren, transformeren, bewerken en assembleren van producten (uit metaal, kunststof, composiet of combinaties), componenten en machinebouw. Alles draait rond innovaties en oplossingen om de productieprocessen in de maakindustrie te optimaliseren.

De beursvloer wordt ingedeeld in 10 technologieroutes die in functie van uw profiel en interessevelden kunnen gevolgd worden. MACHINEERING bezoekt u dus best in team met collega’s uit de verschillende afdelingen (directie, productie, engineering, supply chain, maintenance, assemblage, onderzoek & ontwikkeling …). De uitgewisselde inzichten en ideeën na het beursbezoek zullen ongetwijfeld waardevol zijn!

Ook op het programma: expert classes met uses cases binnen het thema engineering en productietechnologie, de Additive Manufacturing zone powered by Flamd3D en de ‘Services & Solutions zone’ powered by Agoria.

Hybride: de ‘on-site’ beurs wordt aangevuld met een interactief online platform

De fysieke beurs MACHINEERING wordt aangevuld met een digitaal platform. Deze ‘digitale tweeling’ van MACHINEERING laat iedereen toe om ter plaatse en online – zowel voor, tijdens als na het event – te genieten van livestreaming activiteiten, afsprakenmodules (voor afspraken op de stand of online), en performante zoekmachines met AI matching op basis van uw opgegeven interesses. Voor meer informatie en gratis bezoekersregistratie (online vanaf eind mei), bezoek www.machineering.eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details