Platform voor de metaalverwerkende industrie
Gesegmenteerde plattegrond maakt u snel wegwijs op beurs

Gesegmenteerde plattegrond maakt u snel wegwijs op beurs

Op 8, 9 en 10 oktober opent Evenementenhal Gorinchem zijn deuren voor de metaalbranche. Dan vindt METAVAK 2019 plaats – de enige jaarlijkse vakbeurs voor metaalbewerkers in Nederland. Met een nieuwe datum en gesegmenteerde plattegrond (verspanen, plaat- bewerking, oppervlaktebehandeling en reinigingstechniek, 3D-printen, automatisering en verbindingstechniek) komt beursorganisator Easyfairs tegemoet aan de wensen van bezoekers en exposanten. Ook blijft de beurs haar gezellige en informele sfeer houden en rinkelt en kinkelt het in oktober van de draaiende machines op de beursvloer. Lees nu vier redenen waarom u een bezoek niet mag missen!

Meerdere (inter)nationale marktleiders

Op de nieuwe plattegrond zijn exposanten geclusterd op bewerking. Zo kan u efficiënt grote (inter)nationale marktleiders en regionale leveranciers ontmoeten die voor u interessant zijn.

Ruim 225 leveranciers

De metaalbranche draait op volle toeren! METAVAK groeit elk jaar. Zo vindt u ruim 225 leveranciers onder één dak. Daardoor kan u tijdens een beursbezoek bijpraten met uw huidige leve- ranciers en nieuwe aanbieders ontmoeten.

‘Visit the future’ kennistheater

Nieuw dit jaar is het centraal gelegen kennistheater op de beursvloer. In het kennistheater zijn er elke dag sessies die praktisch zijn ingestoken. Elke beursdag zijn er verschillende kennissessies over industriële productietechnieken die u kunt volgen. Zo zijn er onder andere kennissessies over Software- gedreven plaatbewerking, Lassen versus lijmen, Starten met 3D Printen, Cobot aan de kant en Industriële printprocessen. De onderwerpen zijn geclusterd zodat u met één beurs- bezoek meerdere kennissessies kunt volgen die voor u interessant zijn. Kijk op de website van METAVAK voor het volledige kennisprogramma.

Demoplein speciaal voor uw techniek

Naast de vele demonstraties die standhouders live op hun eigen stand geven, zijn er ook demopleinen. Elk segment heeft een centraal gelegen demoplein waar exposanten gezamenlijk een productieproces presenteren. Dit betekent dat er zes demoplei- nen op de beursvloer aanwezig zijn waar u innovatieve technie- ken kunt ontdekken. Voor bezoekers die volop demonstraties hebben gevolgd is er dit jaar de METAVAK burger. Heeft u kennis opgedaan bij meerdere demopleinen? Op het kennis- plein in het midden van de hal vindt u een nieuwe foodtruck met luxe hamburgers.

METAVAK vindt plaats op 8, 9 en 10 oktober 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs wordt georganiseerd door Easyfairs (tevens eigenaar van de vakbeurs Welding Week die dit jaar plaatsvindt op 19 – 20 november in Antwerp Expo).


Praktische info

Waar? Evenementenhal Gorinchem

Wanneer? 8 tot en met 10 oktober

Openingsuren? Telkens van 13 u. tot 21 u.

Gratis tickets? Gebruik op de website de registratiecode 71917258

Meer info? www.metavak.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details