Platform voor de metaalverwerkende industrie
GARANT GridLine-serie wint iF DESIGN AWARD

GARANT GridLine-serie wint iF DESIGN AWARD

Werkplaatsmeubilair onderscheiden voor een consistent ontwerpconcept; ook GARANT rolbandmaat bekroond  

Opnieuw hebben artikelen van het merk  GARANT van de Hoffmann Group de gerenommeerde iF DESIGN AWARD ontvangen. Bij de discipline ‘Productdesign‘ ging het felbegeerde keurmerk naar de werkplaatsinrichtingsserie GARANT GridLine en naar de GARANT rolbandmaat. De winnaar werd gekozen door een internationale jury van 67 experts. Daarbij moest worden gekozen uit een groot aantal deelnemers: de juryleden moesten maar liefst 6.375 inzendingen uit 52 landen beoordelen. De iF DESIGN AWARD wordt jaarlijks uitgereikt door ‘s werelds oudste onafhankelijke designinstituut, de iF International Forum Design GmbH in Hannover.

De GARANT GridLine-serie omvat diverse werkbanken en gereedschapswagens voor het inrichten van moderne industriële werkplekken en bedrijfsgebouwen alsmede de nodige accessoires. Duidelijke structuren, een consistentie designtaal, grote functionaliteit en een verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden hebben de jury van de iF DESIGN AWARD geïnspireerd. De serie werd ontworpen volgens hetzelfde vormgevingsconcept als de GARANT GridLine, dat de drie criteria ‘Ergonomie, Efficiëntie, Emotie’ volgt en gebaseerd is op gestandaardiseerde buitenmaten en een uniform raster. Vanaf diverse onderdelenbakken en sleufscheidingsstroken en hardschuim-inlays tot en met kasten en werkbanken; alles past volgens een modulair principe in en bij elkaar. Het resultaat is functioneel geoptimaliseerde en fraai vormgegeven bedrijfsinrichting, die in elke werkomgeving past en naar wens kan worden gecombineerd en uitgebreid.

07202_massband_if-design-award-2019-kopieren

Behalve de GARANT GridLine-serie heeft ook de GARANT rolbandmaat de iF DESIGN AWARD 2019 gewonnen. Dit artikel valt op door zijn rustgevende heldere en karakteristieke vorm. Bij de eerste aanraking voelt men zijn aangename grip en de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. Bij het werken overtuigt de rolbandmaat met en in gebouwde demper, die het polsgewricht ontziet.

Gereedschap van het merk GARANT werd de afgelopen jaren bekroond met 37 design-awards voor functioneel, ergonomisch en elegant design.

De iF DESIGN AWARD is al 66 jaar een erkend wereldwijd merk als het gaat om excellent design. Het merk iF staat internationaal symbool voor uitmuntende ontwerpprestaties. De iF DESIGN AWARD behoort tot de belangrijkste designprijzen ter wereld. Het bekroont ontwerpprestaties in alle disciplines: product-, verpakkings-, communicatie- en service-design/UX, architectuur en binnenhuisarchitectuur alsmede Professional Concept. Alle bekroonde bijdragen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE gepresenteerd, in de iF design app gepubliceerd en tentoongesteld in de iF design exhibition Hamburg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details