Platform voor de metaalverwerkende industrie
Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd
Een vlekkeloze integratie, onafhankelijk van het merk, zorgt bovendien voor een snelle actualisering van de installatie, zonder een al te lange downtime.

Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd

De mogelijkheid om machines merkonafhankelijk te integreren biedt de gebruiker op de lange termijn de meeste flexibiliteit en dus ook zekerheid voor de toekomst. Remmert, expert in materiaalhandling, heeft de knowhow op het gebied van ­planning en de bijbehorende begeleiding, en biedt gebruikers zo meer efficiëntie.

Tekst en beeld: Remmert 

Modulair opgebouwde installaties worden altijd samengesteld uit ‘universeel’ inzetbare modules. Het voordeel: een snelle, betrouwbare montage, omdat de componenten op vastgelegde punten kunnen worden samengevoegd. Zo ontstaat de mogelijkheid om bewerkingsmachines modulair te integreren, op ieder gewenst moment te vervangen en indien nodig uit te breiden. Deze vorm van standaardisering biedt de gebruiker een zekere toekomstbestendigheid, aangezien de installatie op ieder gewenst moment aan de actuele productie-eisen kan worden aangepast. In het geval van Remmert, stelt de expert in materiaalhandling samen met de klant al tijdens de planningsfase de specifieke eisen van de productie centraal en voert een toetsing uit afgestemd op ieder afzonderlijk geval. Dat zorgt ervoor dat de mate van automatisering (volledig of half) kan worden vastgesteld en of de passende oplossingen zinvol in de bestaande materiaalstroom kunnen worden geïntegreerd. 

Modulair opgebouwde installaties worden altijd samengesteld uit ‘universeel’ inzetbare modules. Het voordeel: een snelle, betrouwbare montage, omdat de componenten op vastgelegde punten kunnen worden samengevoegd.

Nieuwe totaaloplossingen

Door het gebruiken van modulaire componenten, zoals uit de FLEX familie van Remmert, kunnen installaties flexibel worden uitgebreid. Zodoende kan de oplossing voor de materiaalstroom meegroeien met de productie-eisen. Dankzij gestandaardiseerde modules worden de meest uiteenlopende toepassingsscenario’s gerealiseerd. Een vlekkeloze integratie, onafhankelijk van het merk, zorgt bovendien voor een snelle actualisering van de installatie, zonder een al te lange downtime. “Modules van Remmert zijn in principe te vergelijken met Lego. Van de modulaire componenten kunnen steeds weer nieuwe totaaloplossingen worden gemaakt, die indien gewenst altijd weer kunnen worden uitgebreid”, aldus Jan Schwiertz, Area Sales Manager Benelux bij Remmert. Behalve planning en ontwikkeling biedt Remmert zijn klanten ook bijpassende service. Bij vragen of problemen is de hotline van Remmert het eerste aanspreekpunt. Het team is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar. Klanten kunnen wereldwijd telefonisch ondersteund worden. Bovendien hebben de servicetechnici de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot de installatie van de klant. Aangezien de installaties eenvoudig te bedienen zijn en reparaties intuïtief worden uitgevoerd, is een telefoongesprek vaak afdoende om storingen te verhelpen. Wanneer dat niet lukt, wordt zo snel mogelijk een servicetechnicus naar de klant gestuurd.   


Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jan Schwiertz

Phone number: + 49 151 466 848 54

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details