Platform voor de metaalverwerkende industrie
Exclusieve Belgische verdeling van hydraulische spantechniek, wekstukspantechniek en nulpuntspansystemen

Exclusieve Belgische verdeling van hydraulische spantechniek, wekstukspantechniek en nulpuntspansystemen

Industriële productietechnologie, klemtechnologie, montage- en aandrijftechniek. Het gamma van ROEMHELD is een must voor elk metaalbedrijf. Sinds 1 september 2018 is Laagland BV de officiële Belgische verdeler van ROEMHELD producten. Het Nederlandse bedrijf vertegenwoordigt het ROEMHELD gamma al twintig jaar in Nederland en kan dus een ruime ervaring voorleggen.

Laagland

De Duitse ROEMHELD Groep biedt oplossingen aan op gebied van industriële productietechnologie, klemtechnologie, montagetechniek en aandrijftechniek. De internationale groep bestaat uit Roemheld hydraulische spantechniek, Hilma werkstukspantechniek en Stark nulpuntspansystemen. De technologieën en producten van de ROEMHELD Groep worden al ruim zestig jaar gebruikt bij de productie van talrijke industriële goederen en consumptiegoederen. De onderneming wordt dan ook beschouwd als een van de internationale markt- en kwaliteitsleiders. ROEMHELD is ontstaan in de gieterij Friedrichshütte, die opgericht werd in 1707. Deze gieterij maakt tot op vandaag nog steeds deel uit van de ROEMHELD Groep.

Laagland

ROEMHELD biedt oplossingen aan op gebied van industriële productietechnologie, klemtechnologie, montagetechniek en aandrijftechniek.

 

Officiële verder in België
Alles samen bestaat de groeiende portfolio van de ROEMHELD Groep vandaag uit ongeveer 20.000 catalogusitems. Daarnaast is de groep gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van klantspecifieke oplossingen. Sinds 1 september 2018 is Laagland door ROEMHELD Duitsland aangesteld als officiële verdeler in België. Het Nederlandse bedrijf is leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, spansystemen, verspanende gereedschappen en oplossingen voor gereedschapsbeheer van kwaliteitsvolle Duitse merken zoals Index-Traub, Weiler, Soraluce, Zoller, Mapal en ook de ROEMHELD groep. Opgericht te Rotterdam in 1931 en tegenwoordig gevestigd in Capelle aan den IJssel kan het bedrijf een rijke expertise voorleggen in de metaalbewerkingsindustrie. Voor een aantal fabrikanten is Laagland al langer de vertegenwoordiger in Vlaanderen en op 1 september werd de ROEMHELD Groep aan het Belgisch productgamma toegevoegd. Met bijna twintig jaar ervaring met de ROEMHELD producten in Nederland, is Laagland de ideale partner voor Belgische bedrijven uit de metaalbewerkingssector.

Laagland

Goedkoper en sneller produceren
Dit jaar leverde Laagland nog nulpuntspansystemen van Stark en cilinders van ROEMHELD voor een project van Brinks Metaalbewerking, een Nederlands fabrikant van hoogwaardige ventielblokken voor hydraulische systemen. Zij waren op zoek naar een manier om hun mallenbouw volledig om te vormen. Waar het bedrijf vroeger een specifieke mal voor elk producttype gebruikte, zijn ze nu overgeschakeld naar modulaire mallen met één basismal en verschillende variabele mallen ter uitbreiding. De expertise en de uitgebreide productportfolio van Laagland zorgden voor een efficiënte oplossing die zorgt dat de ventielblokken nu sneller en goedkoper geproduceerd kunnen worden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details