Platform voor de metaalverwerkende industrie
ERP nauw verweven met metaalbewerking

ERP nauw verweven met metaalbewerking

Gemaakt door de maakindustrie, voor de maakindustrie. Dat is de kern van de Ridder iQ en Ridder iQ Slim ERP-pakketten van Trivest Software Group. Want software moet vooral in dienst kunnen staan van uw manier van werken. Ridder iQ bundelt die kennis en praktijkervaring al sinds 1982 en is vandaag uitgegroeid tot de spil voor elk maakbedrijf. Met deze oplossing worden alle kritische bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf gestroomlijnd en verloopt de informatievoorziening efficiënter.

De wereld van de metaalindustrie verandert voortdurend. Klanten worden alsmaar veel­eisender en daar wilt u als bedrijfsleider perfect aan voldoen. Heeft u uw processen niet goed op orde, dan gaat dat beslist ten koste van de winstgevendheid en toekomstbestendigheid. U moet vandaag twee keer zo snel keuzes kunnen maken op basis van vier keer zoveel informatie. Een ERP-pakket is onontbeerlijk geworden om op een weloverwogen manier knopen te kunnen doorhakken. Een investering die zich bovendien snel terugbetaalt, want het integreert alle softwarepakketten die u nu in uw bedrijf heeft in een centrale database. De professionals van Trivest Software Group hebben ruime ervaring in de metaalindustrie, van kleine en grote bedrijven, van eenvoudige en complexe maakprocessen. Logisch dat veel metaalbewerkers daarom kiezen voor het ERP-pakket Ridder iQ.

Logisch dat veel metaalbewerkers daarom kiezen voor het ERP-pakket Ridder iQ.

 

Ridder iQ, in basis al compleet

De basismodule van Ridder iQ heeft al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat Ridder iQ uit een heel compleet CRM-systeem met inte­gratie naar Exchange en Outlook, aankoop-
en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werk­voorbereiding, voorraadadministratie, uren­administratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. Trivest Software Group biedt bovendien een aantal branchespecifieke modules, waarmee Ridder iQ perfect aansluit op uw specifieke bedrijf. Of u nu bezig bent met machinebouw, verspaning, plaatbewerking, lasconstructies of … u krijgt altijd een oplossing die past voor uw branche. Zijn er processen toch net even anders? Wilt u een extra controle toevoegen? Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u dit ERP-systeem volledig naar uw eigen hand. Ridder iQ vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Dat sluit aan bij de visie over connectiviteit: Ridder iQ als centraal punt in uw organisatie.

Dankzij de dynamische opbouw van Ridder iQ zet u dit ERP-systeem volledig naar uw eigen hand. Ridder iQ vormt zich als een jas om uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen.

 

Informatie komt naar u toe

In Ridder iQ krijgt u realtime informatie over uw resources, materiaalbehoeftes, capaciteit en planning voorgeschoteld, op basis van een rol, een functie of een specifieke gebruiker. U hoeft dus niet meer zelf op zoek naar informatie. Ook het printen van lijsten is niet meer nodig. in Ridder iQ maakt u zelf gemakkelijk overzichten en dashboards met informatie die voor u relevant zijn. Als u dat wilt, ontvangt u notificaties van uw werkzaamheden. Dankzij voorwaardelijke opmaak maakt u informatie gemakkelijk inzichtelijk. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Of heeft u onvoldoende resources tot uw beschikking? Ridder iQ maakt het direct visueel inzichtelijk voor u. Dit werkt zo gebruiksvriendelijk dat de meeste gebruikers de module gemakkelijk zelf instellen en beheren.

U moet vandaag twee keer zo snel keuzes kunnen maken op basis van vier keer zoveel informatie. Een ERP-pakket is dan onontbeerlijk. De professionals van Trivest Software Group hebben ruime ervaring in de metaalindustrie.

 

Sturen op basis van realtime informatie

Als softwareleverancier heeft Trivest Software Group QlikSense volledig geïntegreerd in Ridder iQ. Met deze Business Intelligence-functionaliteit maakt u uw beslissingen continu op basis van betrouwbare informatie. U maakt naar eigen inzicht behoefteanalyses en -overzichten. U voert ‘what if’- en cross-analyses uit en zoomt vervolgens in op specifieke oorzaken op een lager niveau in Ridder iQ en in externe systemen. Dat is een groot voordeel boven traditionele rapportontwerpers. Natuurlijk kunt u in Ridder iQ draaitabellen maken: gegroepeerde overzichten waarop u snel berekeningen loslaat. Analyses die u vaker gebruikt, slaat u met één druk op de knop op, zodat u ze later weer kunt gebruiken met bijgewerkte actuele informatie.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details