Platform voor de metaalverwerkende industrie
Efficiëntie en consistentie in het ontbraamproces
De 32 series HWRB roterende borstelmachine met een werkbreedte van 1100 mm voor ontbramen, afronden van kanten, verwijderen van laseroxide en zware slakken, en finishen.

Efficiëntie en consistentie in het ontbraamproces

Met meer dan tachtig jaar ervaring biedt Timesavers International passende oplossingen voor elk bedrijf als het gaat om ontbramen, afronden van kanten, verwijderen van laseroxide en zware slakken, finishen en precisieslijpen van plaatwerk. 

Timesavers zal tijdens EuroBLECH de nieuwste versie van de compacte roterende borstelmachine tonen: de 32 series HWRB. De roterende borstelcarrousel is geoptimaliseerd, terwijl de machine nu ook een extra mogelijkheid heeft: de Hammerhead. De populaire roterende borsteltechniek is de ultieme oplossing voor het creëren van een gelijkmatige radius op alle randen van plaatwerkdelen tot een breedte van 1100 mm. Het is zelfs mogelijk om het afronden van kanten te combineren met het verwijderen van de laseroxide op stalen onderdelen. 

22 series WRBW 

Daarnaast zal de machine 22 series WRBW worden gepresenteerd met haar pictogrammenbesturing. De machine heeft een werkbreedte van 600 mm en is geschikt voor bedrijven die produceren op kleinere schaal. Ideaal om onderdelen perfect te ontbramen en af te ronden.

42 RB series

Ook de grote 42 RB series met haar Industrie 4.0 functionaliteiten zal niet ontbreken op dit evenement. Het is de grootste ontbraammachine leverbaar in een werkbreedte van 1350 en 1600 mm. De configuratie is de WWRBW met twee slijpbanden aan het begin van de machine. Deze zijn geschikt voor het verwijderen van grote bramen. Met de acht roterende borstels kan de machine ook een radius van 2 mm op onderdelen aanbrengen, om de kwaliteit van coating en verf te garanderen.

12 WB series

De 12 WB series is een instapmodel met 600 mm werkbreedte voor het ontbramen en finishen van kleine onderdelen. Deze machine heeft een slijpband en borstel.

10 series

Last but not least is op de stand van Timesavers het instapmodel ontbraammachine te vinden, de 10 series Manual Grinder. Deze oplossing is drie- tot viermaal sneller dan handmatig ontbramen, en zeer eenvoudig in gebruik. Het maakt het verwerken van een product ook een stuk leuker om te doen.    

Timesavers is te bezoeken tijdens de EuroBLECH in hal 14, op stand L41.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details