Platform voor de metaalverwerkende industrie
De toekomst van de wereld van de plaatbewerking

De toekomst van de wereld van de plaatbewerking

De internationale vakbeurs voor de plaatbewerking is er weer, van 25 tot en met 28 oktober 2022 in de Hannover Messe. 1.300 exposanten uit 39 landen zijn klaar om hun recentste innovatieve ontwikkelingen voor te stellen, goed voor 88.000 m² aan beursoppervlakte. Onder het motto ‘Your gateway to a smarter future’ ligt de focus op intelligente oplossingen en de automatisering en digitalisering van het productieproces om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. We spraken met Evelyn Warwick, event director voor EuroBLECH bij Mack Brooks Exhibitons Ltd.

Evelyn Warwick, event director voor EuroBLECH bij Mack Brooks Exhibitons Ltd.

Wat maakt deze editie van EuroBLECH zo speciaal?

“Na de verplichte onderbreking heerst nu een gevoel van verlossing en opwinding in de industrie. De markt kijkt ernaar uit om weer fysiek zaken te doen, met mensen van overal ter wereld. Een vakbeurs als EuroBLECH 2022 geeft iedereen de kans om de nieuwste ontwikkelingen van de laatste jaren te ontdekken en nieuwe en bestaande zakelijke contacten te ontmoeten.”

Zullen de uitdagingen van vandaag, zoals de energiecrisis of het conflict in Oekraïne, een invloed hebben op de beurs?

“EuroBLECH is altijd al een barometer voor trends geweest. Van een gesprek op de stand, tot de implementatie van een meer efficiënt proces: de beurs geeft de topics en uitdagingen van de industrie weer. EuroBLECH 2022 biedt de bezoekers een ideaal platform om oplossingen te vinden voor de meest actuele uitdagingen en brengt hen in contact met verschillende bedrijven van overal ter wereld die kunnen helpen om de nieuwste machines en software in hun productieproces te integreren.”

EuroBLECH vormt een ideaal platform om innovatieve oplossingen te vinden, maar ook om contacten te leggen.

Wat kunnen bezoekers verwachten?

“Ze kunnen er machines en systemen in werking zien, hun zakelijke contacten bevorderen, en ontdekken hoe de wereld van de plaatbewerking er in de toekomst zal uitzien. En dat kan allemaal live en fysiek.”

“Behalve naar de innovaties en verschillende demonstraties op de beursstanden, kunnen bezoekers ook uitkijken naar de introductie van de EuroBLECH 2022 Presentation Area, in hal 26. Daar zullen gedurende de hele beurs­periode zowat twintig seminaries plaatsvinden: een arena voor innovatieve bedrijven en projecten, interessante discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden. Geregistreerde bezoekers en exposanten kunnen gratis deelnemen.”

De markt kijkt ernaar uit om weer fysiek zaken te doen, en machines en andere producten opnieuw live te kunnen demonstreren.

Wie moet deze beurs bezoeken?

“EuroBLECH is een must voor aankopers, engineers, productie- en kwaliteitsmanagers en andere technische experts uit alle belangrijke sectoren: productie van onderdelen, componenten en geassembleerde stukken uit plaatmateriaal, de ferro- en non-ferrometaalproductie en -constructie, de automobielsector, ruimtevaart en scheepsbouw, de mechanische engineering, de bouwsector, verwarming, ventilatie en airconditioning, hernieuwbare energie, consumer electronics, telecommunicatie, precisie-, optische en medische apparatuur, de voedings- en verpakkingsindustrie, en nog meer.”     

“Het profiel van deze beurs omvat vijftien technologische sectoren en dekt zo de volledige keten binnen de plaatbewerking: plaatmateriaal, half-afgewerkte en afgewerkte producten, handling, scheiding, het vormen, flexibele plaatbewerking, bewerking van buizen, verbinden, lassen, additive manufacturing, oppervlaktebehandeling, productie van hybride structuren, gereedschappen, kwaliteitscontrole, CAD/CAM/CIM-systemen, apparatuur voor productie en magazijn én R&D.”

1.300 exposanten van overal ter wereld zetten hun beste beentje voor om de bezoekers te informeren en samen te zoeken naar antwoorden op hun vragen.

Wie tegen een voordeliger tarief tickets voor EuroBLECH 2022 wil kopen, doet dat via de online shop. Ze kunnen uiteraard ook ter plaatse tijdens de volledige duur van de beurs aangekocht worden. De internationale vliegverbindingen en de uitstekende lokale infrastructuur zorgen ervoor dat Hannover gemakkelijk bereikbaar is met het vliegtuig, de wagen of het openbaar vervoer. Wie een visum nodig heeft om te reizen, moet dat uiteraard vroeg genoeg aanvragen. Verdere informatie met betrekking tot de beurs zelf, het reizen en de accommodaties vindt men op www.euroblech.com.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details