Platform voor de metaalverwerkende industrie
Afbramen. Reinigen. Afwerken.

Afbramen. Reinigen. Afwerken.

Klingspor draadborstels, nieuw in het assortiment

Draadborstels worden meestal in de metaalbewerking gebruikt, voor het snel en eenvoudig verwijderen van vuil van metalen oppervlakken. Draadborstels van hoge kwaliteit moeten daarom een integraal onderdeel zijn van elke gereedschapskist, omdat ze goed presteren in combinatie met elektrisch gereedschap of bij off-handschuurtoepassingen. “Klanten vragen al jaren of wij ook draadborstels in ons assortiment hebben. We zijn blij dat we onze klanten nu een uitgebreid en goed doordacht assortiment borstels kunnen aanbieden”, verklaart Anton Bodrin, Hoofd Productmanagement van Klingspor.

Verschillende uitvoeringen voor het perfecte resultaat

Klingspor maakt deze handige allrounders beschikbaar in tal van uitvoeringen. Of ze nu getordeerd of gegolfd zijn of met een roestvrije of hoogwaardige staaldraad, met een messing draad of met SiC draad vervaardigd zijn: de borstels in het ruime Klingspor assortiment, bieden het juiste gereedschap voor elke toepassing. Beter nog, het productassortiment omvat ook een grote verscheidenheid aan vormen: ronde borstels voor het voorbereiden en afwerken van lasnaden, pipelineborstels voor het reinigen van U/V-naden in pijpleidingen, leidingwerk of containerbouw; kegelborstels voor werkzaamheden op moeilijk toegankelijke plaatsen; komborstels voor het reinigen van grote oppervlakken; penseelborstels voor het reinigen van boorgaten. Om het productaanbod af te ronden, biedt Klingspor ook hoogwaardige handborstels aan waarmee oppervlakken en lasnaden met de hand kunnen gereinigd worden.

Bewezen Klingspor kwaliteit

De door Klingspor ontwikkelde  draadborstels zijn het perfecte gereedschap om oppervlakken op een snelle en efficiënte manier te behandelen. Uitgebreide kwaliteitstesten zorgen ervoor dat deze borstels ook na vele toepassingen met een perfecte betrouwbaarheid, het gewenste resultaat blijven leveren; de haren zijn stevig verankerd in de drager en zijn daardoor zelfs bestand tegen de hoogste belastingen. Dankzij hun ergonomische vorm liggen deze handborstels prettig in de hand. Om ervoor te zorgen dat de producten op de juiste manier worden gebruikt, biedt Klingspor ook een uitgebreide handleiding aan.

Deze range staalborstels is beschikbaar vanaf week 13 (laatste week maart).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details